Voor verschillende wandklussen inzetbaar

Wij zijn op het gebied van wandafwerkingen voor verschillende klussen inzetbaar. Wij voorzien bijvoorbeeld in het aanbrengen van muurverf; dit kan een ruimte een frisser of meer uitgesproken karakter geven.

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, natuurlijke materialen, maar ook mooie design prints, het is allemaal mogelijk. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van wand- en plafondafwerking.

Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na het aanbrengen overgesausd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed reinig baar.

Chris komt graag met een collectieboek bij u langs en helpt u graag bij het maken van die keuze en bij het bepalen van de juiste randafwerking.

Wij maken ook wandschilderingen. Deze kunnen zowel binnen als buiten aangebracht worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een doorzicht op een tuin of een cartoonfiguur en legio andere mogelijkheden.