Over Chris Vos

ChrisVos_bus

Wij zijn een klein, flexibel schildersbedrijf. Schilder Chris Vos heeft kennis en ervaring verworven door het behalen van de benodigde diploma’s, maar zijn brede praktijkervaring is de sterkste basis! Daarnaast heeft Chris Vos zijn timmermanspapieren, dus kan hij deze ervaring ook inzetten.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Vakmanschap.
  • Gedegen kennis van materialen en de te schilderen ondergrond.
  • Altijd een duidelijke offerte.
  • Grondige inspectie van het te schilderen object.
  • Deskundig advies.
  • Kleuradvies.

Uit elke opdracht, groot of klein, willen wij het beste resultaat behalen. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit. Het eindresultaat is tenslotte ook ons visitekaartje.

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u voorzien van een passend advies: zowel op het gebied van onze diensten als van onze producten. Ook tijdens de avonduren of op zaterdag zijn wij graag bereid u een bezoek te brengen voor een vrijblijvend advies of offerte.

Wanneer u kiest voor een klein bedrijf, hebt u vanaf de kennismaking tot aan de oplevering contact met één persoon. Chris Vos maakt met u de afspraken en voert deze ook zelf uit, hierdoor is de betrokkenheid groot. Wanneer u tijdens de werkzaamheden bepaalde wensen heeft, dan kunt u die direct bespreken met Chris Vos. In het geval van onvoorziene omstandigheden kan Chris die samen met u bespreken en oplossen.

VCA certificaat

 VCA staat voor Veiligheids Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen. Chris Vos heeft het VCA Vol certificaat en draagt dit met trots uit.